Ознака: гласачки материјал

Oд Битола почна дистрибуцијата на гласачките ливчиња, имаат по 20 заштитни...

Рано изутринава од печатницата „Киро Дандаро“ во Битола, во присуство на силно полициско обезбедување, тргна гласачкиот изборен материјал за претседателските избори. Процесот на дистрибуција на...