Ознака: „Гересхајмер“

„Гересхајмер“ отвора втора фабрика во ТИРЗ, најавени нови 180 вработувања

Германската компанија „Гересхајмер“ почнува со реализација на втора инвестиција во Технолошко-индустриската развојна зона - 2 во Скопје. Станува збор за изградба на втора фабрика...