Ознака: Франциски предлог

Манифест на повеќе од 800 македонски учители: Велиме НЕ на понижувачките...

Ние, македонските учители (наставници, професори, научници, лекари, општествени и културни дејци, педагози, уметници, новинари и сите што помагаме во воспитанието и образованието на нашите...

За власта новиот предлог ги содржи сите наши барања и забелешки,...

Владата вчера почна широки консултации за францускиот предлог за деблокирање на евроинтеграциите на земјава, најпрво со коалициските партнери. Веднаш по средбата со лидерите на...