Ознака: физички пресметки

Билетот за јавен превоз во пакет со модринки

Учебната година почна со физички пресметки меѓу тинејџери во автобусите Секоја година сѐ поголема е бројката на тепачки, кавги, инциденти, особено помеѓу младите, што е...