Ознака: Европо

Патувај Европо, не чекај нѐ нас

Нашиве политичари имаат полна уста со Европа, со желби, настојувања, напори да дојдеме до таа Европа, на која уште Горан Стефановски на времето, во...

Европо, извини вака, ништо лично, ама… ајде, гитла!

Европо, ништо немој да ветуваш, твојот збор тежи колку зборот на пијаница дека веќе ракија нема да лизне. Така ветуваше и кога присилно ни...