Ознака: есенски услови

Есенските сообраќајни незгоди со превенирање да се спуштат под минимум

СЛЕДУВА СТАТИСТИЧКИ НАЈОПАСНИОТ ПЕРИОД ЗА ВОЗАЧИТЕ НА ПАТНИЧКИ МОТОРНИ ВОЗИЛА Есенскиот период дава и многубројни температурни осцилации, поголема влажност на сообраќајниците и врнежи, а намалувањето...