Ознака: „Ерфинити“

Во Кина дневниот број на заразени лица со ковид-19 би можел...

Дневниот број на нови случаи на заразени со коронавирус во Кина утре може да достигне рекордни 3,7 милиони, наведува лондонската аналитичка компанија „Ерфинити“ (Airfinity)...