Ознака: енергетско консолидирање

Општа мобилизација заради енергетско консолидирање

Енергетската криза го покажува вистинското лице, крајно време е за конкретни контрамерки Она што неколку дена се најавуваше во јавноста, завчера конечно и се случи....