Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25964)

Без срам и перде!

Кога веќе сите знаат дека живееме во „држава без одговорност“, тогаш редно е веќе да се преземат некакви чекори и да стигнеме во фаза...

На прагот од бездната нема чергиче да си ги забришеме чевлите

Едно нешто имам со сигурност разбрано во животов. Мене едноставно не ме бива да заработам пари. Сеедно што поседувам талент за пишување, кој многумина...

Среќен роденден, ЕУ! Долг ти е кошмарот, Македонијо…

Триесет години потоа дали може да кажеме дека Европската Унија беше успешен проект? На 1 ноември 1993 година стапи во сила Договорот за Европската...