Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25499)

Фотелјата му е помила од вистината

Соочен со меѓупартиски закани, претседателот на Владата на Бугарија, на еден или друг начин, ги разби илузиите дека тој е оној што сам ќе...