Ознака: Џина Папас – Џокси

Пријателство што ќе трае!

„Колибри“ и Џина Папас-Џокси на гости во 2-г одделение во ООУ „Јан Амос Коменски“ во Скопје Џокси на децата им одржа час по музичко, зачинет...

Повторно ќе оживеат песните на Јаков, Аљоша, Џокси, Јаблан и Жаклина

Посакуваме оваа приказна да продолжи, зашто ваква соработка не се реализира секој ден, порачуваат учесниците на концертот На 6 декември акустичен концерт на познати македонски...