Ознака: демолирање во Собрание

Одговорност за дивеењето на Левица во Собранието мора да има, посочуваат...

Го осудуваме дивеењето на Левица во Собранието, кршењето и нападот на потпретседателот на Собранието и генералниот секретар, реагираат од СДСМ по денешниот инцидент во...