Ознака: Дебарски центар за култура

Дебарскиот центар за култура пример за мултикултурализам

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска го посети Центарот за култура во Дебар, каде што в.д. директорката Едона Алили ја запозна со состојбите и активностите...