Ознака: „Чудна случка со кучето во ноќта“

„Чудна случка со кучето во ноќта“ – нова претстава на Драмски

Во време во кое многу општества, па така и нашето, се борат за инклузија на луѓето со посебни потреби, да се работи еден ваков...