Ознака: Централниот совет на Македонците во Сојузна Република Германија

МД „Илинден“-Тирана потпиша Меморандум за соработка со Централниот совет на Македонците...

Македонското друштво „Илинден"-Тирана денеска потпиша Меморандум за соработка со Централниот совет на Македонците во Сојузна Република Германија. -Во рамки на нашите заложби за поблиска соработка...