Ознака: бесплатни студии

Технолошко-техничкиот факултет во Велес нуди бесплатни студии по Нутриционизам и Прехранбена...

Технолошко-техничкиот факултет во Велес на годинашните матуранти од земјава кои наесен ќе се запишат на редовни студии им нуди бесплатно школување на двете насоки...