Ознака: „Банда“

Концертот „Банда“ со дела од Гинастера, Лобос, Пјацола и Гершвин

Оркестарот на Филхармонијата, вечерва, во 20 часот, ќе го одржи концертот насловен „Банда“, на кој ќе бидат изведени дела од Гинастера, Лобос, Пјацола и...