Ознака: АУЕ-ФОН

Прва едукативна програма за е-спорт: АУЕ-ФОН најавува нова соработка со МЕСФ

Американскиот универзитет на Европа ФОН (АУЕ-ФОН) најавува нова соработка со Македонската е-спорт федерација (МЕСФ). Целта на оваа соработка е преку взаемно организирани едукативни програми,...

Раното откривање на ракот на дојка може да спаси живот, секојдневно...

Одржана јавна дебата „Дами, проверете се!“ во организација на АУЕ - ФОН Во светот на секои две минути се дијагностицира по една жена заболена од...

Приватниот приватен универзитет АУЕ – ФОН со повеќе од 12.000 алумни

На свечената церемонија која се оддржа вчера попладне, а на која присуствуваа бројни гости, беа доделени повеќе од 400 дипломи на студенти кои го...

Универзитетот АУЕ – ФОН ја прими дваесеттата генерација студенти

Дваесетта генерација студенти прими Американскиот универзитет на Европа – ФОН, во академската 2022/2023 година. Првиот приватен универзитет во државата денеска го одржа првиот академски...

19 години АУЕ-ФОН: Визионерска трансформација на образованието

Американскиот универзитет во Европа - ФОН заедно со голем број на соработници, поддржувачи, пријатели, студенти и алумни, вчера на 19 март го одбележа своето...