Ознака: Атанас Коцарев

Охрид и Париз го чествуваа големиот македонски научник Анастас Коцарев

Изминатиот викенд во Париз беа одржани неколку манифестации посветени на ликот и делото на големиот македонски онколог и научник д-р Анастас Коцарев, по повод...