Ознака: антиковид мерки

Од денеска Албанија ги укина сите анктиковид мерки

Од денеска, Албанија ги укина ограничувањата воведени за да се спречи ширењето на коронавирусот.   Според одлуката на Национален комитет за справување со пандемијата, донесена на...