Ознака: АНТИЧКА ОЛИМПИЈА

Запален е факелот за ЛОИ 2024

Со тоа се означи последниот дел од седумгодишните подготовки за почетокот на Игрите, кои треба да почнат на 26 јули ЛОИ - ВО АНТИЧКА ОЛИМПИЈА Факелот...