Ознака: Американска администрација

Американската администрација се подготвува за прекин на работата

Владата на Соединетите Американски Држави се подготвува за прекин на работа кој најверојатно ќе следи за осум дена бидејќи конгресмените се уште не го...

Американската администрација има уште џокери на располагање од областа на енергетиката

Претседателот и извршен директор на американскиот и светски енергетски гигант „Шеврон“ со предлози до претседателот на САД „Ние мораме да ја одржиме економијата во функција“...