Ознака: амбициозни родители

Неколку грешки на преамбициозните родители: Нема замена за гушкањето и заедничките...

Поминувањето квалитетно време со сопственото дете е поважно од која било воннаставна активност. Ништо не може да ги замени искрена насмевка, гушкањето, топлиот збор...