Ознака: 5 фестивали

„Егзит“ изгласан во топ 5 фестивали во светот

Најголемиот музички фестивал во нашиот регион „Егзит“ е изгласан за петти најдобар фестивал во светот, објави еден од водечките светски музички медиуми „ДЈ маг“....