Ознака: 25 јануари

По 50 години, САД ќе се вратат на Месечината на 25...

Системот за вселенско лансирање „Артемида 1“ на НАСА е лансиран во вселенскиот центар „Кенеди“ на НАСА во ноември 2022 година, во Кејп Канаверал, Флорида. -...