Ознака: 150 години

ОМО „Илинден“-ПИРИН, ОМО „Илинден“ и Друштвото на репресираните Македонци го одбележаа...

Во бугарските градови Балагоевград и Гоце Делчев, Обединета македонска oрганизација ОМО "Илинден" , ОМО „Илинден“ ПИРИН, и Друштвото на репресираните Македонци ја одбалежаа 150...