Ознака: 11 полицајци

Обинение против четири лица што вербално нападнале 11 полицајци

Четири лица во хотелот „Александар палас“ во Скопје им ја загрозиле сигурноста на 11 полициски службеници што вршеле службено дејство легитимирање. Тие почнале вербална...