Ознака: човекот-гулаб

„Човекот-гулаб“ на Плевнеш прикажан на фестивал во Турција

Филмот „Човекот гулаб“ на Константин Плевнеш синоќа беше прикажан во рамки на официјалната селекција на Интренационалниот фестивал на краток филм во Турција, „Anatolian Short...