Ознака: ужас

Болката на македонскиот народ – време на страв и ужас

Не може нешто да биде општо и корисно и наедно да добие димензија на универзалност што ги обврзува сите доколку неговата суштина е легната...

„Ние“ е филм што предизвикува и ужас и смеа кај публиката

„Ние“ е филм што на неверојатно шармантен начин внесува голема доза на интелигентен хумор, кој сосема органски влијае позитивно на развојот на целосната приказна,...