Ознака: Угур Шахин

Творецот на вакцината на „Фајзер“ не ги продава своите акции вредни...

Акциите на фармацевтските компании вртоглаво пораснаа откако тие влегоа во трка за откривање на успешна вакцина, по што голем број на акционери побрзаа да...

Брачниот пар кој ја создаде вакцината на „Фајзер“ ја исполни обврската...

Брачниот пар од Германија, Угур Шахин и Озлем Туречи се најде во центарот на светското внимание, откако тие ја создадоа ковид-вакцината со 90-отстотна ефикасност,...