Ознака: третмани

Со суво четкање до здраво тело

Нега и убавина Наместо илјада различни третмани, можете да постигнете убава и затегната кожа само со една четка. Сѐ што ви треба е четка од...

Како да го намалите целулитот без да платите за скапи третмани

Нега и убавина Целулитот е многу чест кај жените. Тешко е да се избегне и откако ќе се појави, нема начин целосно да се отстрани,...

Лекување во странство на трошок на државата

Трошоците за секој вид интеревнција ги одредува странската здравствена установа, за што се доставува профактура во која се наведува вкупната сума за лекувањето. Најчесто...

Лекот за коронавирусот можеби се наоѓа пред носот на научниците

Ниедна земја не сака да се вратат полицискиот час и карантинот предизвикани од коронавирусот. Затоа научниците треба да работат на потенцијални третмани, лекови, или...

Крвните групи влијаат врз симптомите на ковид-19

Заболените од ковид-19 понекогаш поминуваат само со благи симптоми, додека други заболени умираат од болеста. Новите истражувања укажуваат на тоа дека крвните групи имаат...