Ознака: телемедицина

Коронавирусот ги насочи лекарите и пациентите кон телемедицината

Виртуелните консултации стануваат начин за безбедно лекување на пациентите додека се шири коронавирусот. Еден пациент неодамна патувал и на кратко се задржал во Токио. Имал...