Ознака: стадо

­Колку сме блиску до имунитетот на стадо

Бил Емот Кога светот ќе има вакцинирано 80 отсто од возрасната популација? Ова е нивото што, според научниците, ќе биде доволно да се стекнеме со...

Посета на малото заклано стадо (Папата Франциск во Македонија)

Не плаши се мало стадо, зашто волја на вашиот татко е да ви го даде царството. (Евангелие по Лука 12:32) Еве, за кратко време, на 7...