Ознака: Серж Светној

Член на екипатa поднесе тужба за небрежност против Болдвин и продуцентите...

Член на персоналот, кој бил сведок на фаталното пукање на сетот на вестернот „Рѓа“, вчера поднесе тужба за небрежност против актерот Алек Болдвин и...