Ознака: Рос Брун

Ф1-болидите од 2021 година ќе изгледаат спектакуларно?

Во натпреварувањето Формула 1 во следните неколку години, освен сигурноста и перформансите, ќе се подобри и визуелниот впечаток на болидите. Неодамна беше објавена новата...