Ознака: предновогодишен концерт

Предновогодишна музичка бајка на Сара Мејс и „Крисмас грлс“ со Камерниот...

Предновогодишниот период е секогаш резервиран за убави нешта, а 18 декември е датум резервиран за нова предновогодишна концертна бајка, со Сара Мејс и „Крисмас...

Предновогодишен акустичен концерт на „Љубојна“ во НОБ

Во Националната Опера и Балет, во недела со почеток во 19.30 часот, за прв пат пред македонската јавност „Љубојна“ ќе одржи акустичен концерт. Ова...