Ознака: подводна елка

Нуркачкиот клуб „Охрид“ накити подводна елка кај градското пристаниште, во Охридско...

Клубот за подводни дејности „Охрид“ од Охрид и оваа година традиционално ја накити новогодишната подводна елка кај градското пристаниште. Учествуваа дваесетина нуркачи, како и гости...

Нуркачите на „Амфора“ ја накитија подводната елка во Охридско Езеро –...

Нуркачите од Нуркачкиот центар „Амфора“ од Охрид во Музејот на вода, традиционално и оваа година, ја накитија подводната новогодишна елка во Охридско Езеро. На...

„Амфора“ во препознатлив стил ја честита новата година

  Нуркачкиот центар „Амфора“ и клубот за подводни дејности „Охрид“ веќе 18 години традиционално на уникатен начин ја наговестуваат новата година и божиќните празници со...