Ознака: печки

Во Битола стари печки се бараат како алва

Денеска во Општина Битола почна предавањето на старите печки на тврди или фосилни горива за носителите на домаќинствата, кои беа субвенционирани на јавниот повик...

Аеродром избра кој ќе добие субвенции за велосипеди, инвертери и за...

Општината Аеродром ги избра добитниците на субвенции за набавка на велосипеди, инвертер-клими и печки на пелети по објавените јавни повици од крајот на септември....

Објавен огласот за субвенции на печки на пелети во домаќинствата

Министерството за економија денеска го објави Јавниот повик за надомест на дел од трошоците за купување на печки на пелети, со кои домаќинствата ќе...

Субвенции за набавка на печки на пелети

Од денеска сите заинтересирани жители на Град Скопје можат да аплицираат за субвенции за набавка на печки на пелети. Градот ќе им надомести дел...