Ознака: партиски активности

Мораториум за сите партиски активности до 22 март

Техничкиот премиер, Оливер Спасовски, утрово на средба со лидерите на политичките партии договорил мораториум за сите партиски активности поврзани со изборите до 22 март. Претседателите...