Ознака: „Остен“

„Г-ѓа и г-ца Х“ на Марија Павловска во галеријата „Остен“

Со објавувањето на главните награди на „Остен биеналето на цртеж“, гран при за животно остварување на Јозеф Кошут од САД и наградата за светско...

Презентација на проектот „Неочекуван дијалог – Рембрант и Јанкуловски“

Во галеријата на „Остен“ е поставен проектот „Неочекуван дијалог - Рембрант и Јанкуловски“, кој ќе може да се види до 24 февруари 2023 година....