Ознака: Милорад Цаиќ-Цајо

Масовна журка за вечно младите скопјани

Синоќа во скопски Аеродром сите патишта водеа кон СЦ „Јане Сандански“, каде во втората сала по големина, која собира 2.500 луѓе, вриеше како во...

На Младенци во СЦ „Јане Сандански“ ретрозабава за вечно младите скопјани

Песната „Forever young“ на групата „Алфавил“ што ги освојуваше светските листи во 1980-те години и што доживеа бројни верзии, е лајт-мотив на четвртата ретрозабава...

Ретро забава за генерациите што никогаш не остареа

Се е подготвено за саботната ретро забава, насловена според хитот „We are family“ на групата „Систер слејџ“, со која менаџерот и креатор на некогашниот...

Фамилијарна ретро-журка

Неуморниот организатор и креатор на ноќниот живот во градот Милорад Цаиќ-Цајо, в сабота, организира голема ретро-забава што ќе се одржи во арената „А1“, со...

Журка за вечно младите во „Борис Трајковски“

Милорад Цаиќ-Цајо, менаџер и организатор на разни забави и манифестации, лик без кој не можеше да се замисли ноќниот живот на Скопје во 1980-тите...

Забава за сите што се чувствуваат младо

Неуморниот менаџер и чувар на спомените за некогашниот ноќен живот во Скопје, Милорад Цаиќ-Цајо, на 5 април, во СРЦ „Борис Трајковски“ во Скопје, организира...