Ознака: „Миа во Амстердам“

Онлајн промоција на „Миа во Амстердам“ од Јана Мишо

Вториот дел од серијалот „Јас сум Миа“ насловен „Миа во Амстердам“ на младата авторка Јана Мишо ќе биде промовиран онлајн, вечерва, во 19 часот,...