Ознака: Меморандум за соработка

МД „Илинден“-Тирана потпиша Меморандум за соработка со Централниот совет на Македонците...

Македонското друштво „Илинден"-Тирана денеска потпиша Меморандум за соработка со Централниот совет на Македонците во Сојузна Република Германија. -Во рамки на нашите заложби за поблиска соработка...

Битиќи и Галовеј потпишаа меморандум за следење на инфраструктурните проекти

Заменикот на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи и амбасадорката на Обединетото Кралство во Северна...

НБРМ склучи меморандум за соработка со ЕЦБ во сферата на супервизијата

Народната банка на Република Македонија (НБРМ) и Европската централна банка (ЕЦБ) склучија меморандум за соработка во сферата на супервизијата. Согласно неговите одредби, соработката меѓу...