Ознака: медицинска

Брзата медицинска интервенција најголем предизвик

„Кога неколку секунди значат живот“ е мотото на двете приватни здравствени установи „Никоб медикал“ и „Никоб лаб“, кои нудат здравствени услуги што се висококвалитетни,...

Во медицинската дигитална иднина имплантите се новите лекари

Тие се мали и паметни импланти, кои дијагностицираат и лекуваат, а во исто време го насочуваат и патот кон дигиталната иднина на здравјето Новите персонализирани...