Ознака: Марјан Стојановска

Изложба на скулптури од Марјан Стојаноски во Прилеп

Изложба на скулптури од прилепскиот уметник Марјан Стојаноски вечерва ќе биде отворена во ликовната галерија од ЦК „Марко Цепенков“ во Прилеп, со почеток во...