Ознака: Леонида Гроздановска

Одржано третото коло од Лигата и Првенството на Македонија во прескокнување...

Според план-календарот на Федерацијата на коњички спортови на Македонија, вчера и денеска се одржа дводневен јулски коњички турнир, односно третото коло од Лига-првенството и...

Две први места за Гроздановска

КОЊИЧКИ СПОРТ - ПРВ ОКТОМВРИСКИ ТУРНИР Леонида Гроздановска освои две први места на првиот Октомвриски коњички турнир и на петтото коло од Првенството на Македонија...

Заложник и Гроздановска со две злата и едно сребро

КОЊИЧКИ СПОРТ - ТУРНИР ВО САМОБОР Македонските натпреварувачи во коњички спорт, Лука Заложник и Леонида Гроздановска, постигнаа голем успех освојувајќи две злата и едно сребро...