Ознака: камен

Продаден камен од Месечината за 600 илјади долари

Камен што на Земјата паднал од Месечината на аукција е продаден за 600.000 долари. Денеска на аукција во Бостон е продаден камен од Месечината ,...

Камен од 100 килограми од Ѕидот на плачот падна покрај жена...

Градоначалникот на Ерусалим, Нир Баркат соопшти дека камен од Ѕидот на плачот, со тежина од 100 килограми, ненадејно паднал покрај лице кое се молело...