Ознака: жупа

Десет дена нема нов случај на коронавирус во Дебар

Од денешен ден за Дебар и Центар Жупа на сила се само мерките кои важат за територијата на целата држава, соопшти директорот на Центарот...

Од Дебар и Центар Жупа се извлекуваат лицата што 14 дена...

Стабилна е безбедносната состојба на подрачјето на општините Дебар и Центар Жупа, каде е прогласена кризна состојба. Во рамките на предвидените мерки во оперативниот...

Продолжува дезинфекција на превозните средства за Дебар и Центар Жупа

Сите превозни средства кои сообраќаат на релацијата во и од Дебар и Центар Жупа од правците на Гостивар и Струга, задолжително им се врши...

Состојбата во општините Дебар и Центар Жупа е стабилна

Стабилна е безбедносната состојба во општините Дебар и Центар Жупа. Во изминатото деноноќие, на целото подрачје на двете општини каде е прогласена кризна состојба...