Ознака: Еуростандард банка

Костовски го објави целосниот извештај за истрагата за Еуростандард банка

Најголемиот акционер во Еуростандард банка, Трифун Костовски денеска објави дека целосниот извештај од истрагата за стечајот во Еуростандард банка за кој информираше вчера на...

ЈО: Само обвинителството е надлежно да спроведува истрага за Еуростандард банка

Согласно Законот за кривична постапка, Јавното обвинителство е единствено надлежно да донесува наредба и да спроведува истражна постапка, информираат од Јавното обвинителство на Македонија,...

Костовски ја обвини сивата еминенција за стечајот на Еуростандард банка

Еуростандард банка била намерно однесена во стечај и тоа бил планиран чин од сивата еминенција која владее со државата, обвини Трифун Костовски при презентацијата...