Ознака: експериментира

Ракометот експериментира воведување видеочелинџ

Во првенството на Данска се користи проверка на видеоснимка за спорни ситуации, само по еднаш на меч, ако тренерот има на располагање тајмаут, а...

Владата експериментира со противградната заштита?

Научната јавност не е убедена дека хемиското влијание врз облаците со авионско засејување може да го има очекуваниот ефект Системот со авионско засејување на облаците...